gobidry brick mini dehumidifier in yacht cropped small

GOBI DRY Brick är en trådlös luftavfuktare i miniformat

I GOBI DRY Brick är omladdningen inbyggd. Allt som krävs är att koppla in enheten i ett strömuttag och låta kristallerna laddas.

  • Ingen el krävs för avfuktning
  • Säker och ren
  • Ekonomisk

GOBI DRY Brick fungerar även i låga temperaturer och är därför ett utmärkt alternativ vid vinterförvaring.

Redan efter ett fåtal omladdningar är inköpskostnaden lägre än jämförbara saltavfuktare av typen torrbollen och liknande. Utöver det slipper du hantera kladdiga påsar och alkaliskt restvatten.

Detta är en luftavfuktare för mängder av användningsområden. I båten och husbilen på sommaren och vintern. I garderoben, vapenskåpet och fuktkänslig förvaring.

Användning:

GOBI DRY Brick är fylld av fuktabsorberande kristaller. Avfuktning sker kontinuerligt utan någon någon koppling till elnätet. Luftavfuktaren kommer att absorbera fukt till indikatorn har ändrat färg till en Grön/svart kulör. Flytta då avfuktaren från platsen som skall avfuktas och anslut den med medföljande kabel till 230V vägguttag. Ett litet värmeelement på 20W värmer nu kristallerna och får det uppsamlade vattnet att avdunsta. Efter ca 12-15 timmar bör indikatorn vara guld/orange igen och GOBI DRY Brick är klar att användas igen.

Lämplig för utrymmen upp till 2-3 kubikmeter. Vid större volym rekommenderar vi att man använder motsvarande fler GOBI DRY Brick

Teknisk data

Storlek:                               160x80x35mm

Absorptionsförmåga:          ca: 130ml vatten

Vikt:                                    350g

Ström (vid laddning):          AC 100-240 Volt  50/60Hz   20Watt